Welkom » superbewustzijn sessie

HYPNOSE ZONDER WOORDEN

 

Deze krachtige en unieke hypnosetechniek leert je naar de diepste niveaus van hypnose te kunnen gaan – Esdaile-staat en daaronder – om zo in contact te komen met het superbewustzijn van jezelf en te kunnen werken met de oneindige energetische wijsheid. Met deze energie kan jij zelf alle gewenste veranderingen in jezelf realiseren.

De sessie gebruikt ideomotortechnieken waarmee de hypnotherapeut kan communiceren met het hogere bewustzijn gedurende de hele sessie. Jij bent in staat om aan te geven waaraan je wil werken. Dit werk wordt intern gedaan en, wat nog belangrijker is, helemaal privé. Dat is een groot voordeel voor mensen die hun problemen niet direct wensen voor te leggen aan een hypnotherapeut; of iemand anders.

Met behulp deze sessie word jij in staat gesteld om alle gewenste veranderingen zelf te realiseren, zonder dat het normale bewustzijn van de hypnotherapeut erbij is betrokken. Deze wijze is een meer accurate manier om veranderingen teweeg te brengen voor elke specifieke vraag. Het mooie van dit proces is dat de cliënt begrijpt dat hij of zij een directe rol heeft in zijn of haar eigen genezing en dat brengt een diepe verandering met zich mee.

Een ander voordeel is dat door de cliënt de juiste vragen te stellen en richting te geven aan de sessie, het probleem niet hoeft te worden verwoord, maar juist privé kan blijven. Het is een prachtig hulpmiddel voor lichamelijke, emotionele en spirituele genezing.