Welkom » Spirituele Hypnose

 
 

SPIRITUELE HYPNOSE HELPT ONS AAN TE BOREN IN ONZE EIGEN WIJSHEID.

Het gaat om de toegang tot informatie over jezelf, hetgeen bekend is op zielsniveau.  In deze diepe staat van hypnose kunt u informatie krijgen waarom je hier bent, wat je doel is om te leven in dit leven, waarom je dit lichaam hebt, enz. alles wordt toegankelijk.
Het werkt op de overtuiging dat er een eeuwige zelf is (je ziel), die vele incarnaties heeft gehad voor dit leven wat je nu leidt.

 

 Wat is spiritualiteit

Spiritualiteit is simpelweg gezegd het ontwikkelen van een hogere bewustwording van je geest. Spirit is afgeleid van de naam "geest" Het in contact staan met je hart, je ziel, je innerlijke wezen, in contact zijn met je hogere bewustzijn in jezelf.
Misschien is het wel makkelijker uitgelegd als we praten over intuïtie
Iedereen heeft een intuïtie en eigenlijk is spiritualiteit het leren luisteren en leren handelen naar dat gevoel! De reis in jezelf! Het goddelijke erkennen in jezelf!
Bezig zijn met Spiritualiteit betekent eigenlijk dat je jezelf aan het ontwikkelen bent met je innerlijke ziel, weg van het eeuwig denken en de ik ego, terug naar de stilte van het zijn in het nu.
 
Dus als we het dan hebben over het spirituele dan hebben we het over:
 
Groeien naar het wie ben ik? Wat doe ik op aarde? Herkenning en erkenning van je levenslessen en levensdoelen, inzicht krijgen in je patronen en die leren doorbreken, luisteren naar je innerlijke stem, een beter mens zijn voor jezelf en voor alles wat leeft, innerlijke liefde herkennen en erkennen, 
Zolang je bezig bent met je innerlijke wezen ben je spiritueel aan het ontwikkelen en wat dat precies is, dat is voor iedereen anders, Het is maar net wat jij als mens nodig hebt om te kunnen ontwikkelen, juist dat zul je op je pad aangereikt krijgen door onze spirit's. Het enige wat je moet doen is leren zien dat het levenslessen zijn en ze te accepteren. 
 
Hoewel hypnose niet direct in verbinding staat met spiritualiteit, kan het wel bijdrage spiritualiteit te ontwikkelen en te ervaren.
Met hypnose kunnen we  de overtuigingen welke een negatieve invloed hebben worden loslaten en vergeven. Ook kunnen beperkingen worden weggenomen want in hypnose is net als in een droom alles mogelijk.