Welkom » Regressie en reïncarnatie therapie

REGRESSIE- EN REÏNCARNATIETHERAPIE

 

Bij regressie- en reïncarnatietherapie gaan we op zoek naar de oorsprong van een klacht of probleem. Vaak weet je als cliënt zelf niet meer precies waar een probleem, een eigenaardigheid of een beperkende overtuiging vandaan komt. Onder hypnose, help ik je terug te gaan naar de ervaring die ten grondslag ligt aan je klacht, dus waar het echt is ontstaan, want je onderbewustzijn weet alles. Dit kunnen ook beelden zijn die je niet herkent uit je huidige leven, geuren, kleuren of geluiden. Je hoeft niet in vorige levens geloven, net zomin als je dat bij een droom hoeft te doen; ook (dag)dromen kunnen opkomen en van belang zijn. We lossen het op waar het is ontstaan en in bijna alle gevallen is het probleem in dit leven opgelost.

Om wat voor klachten gaat het?  Vaak gaat het om problemen, waar je met een reguliere therapie niet, of niet diep genoeg bij komt. Ook kan het zijn dat de normale ‘rem’ van schuld, schaamte, of angst doorslaat. Kunst is dan, de oorzaak te vinden, waarom je maar op die rem blijft trappen en geen gas geeft. Of omgekeerd, waarom je teveel gas geeft en steeds weer uit de bocht vliegt. Wat vragen oproept, zoals: waarom overkomt mij dit iedere keer? Kan ik dit sturen, of kan ik er invloed op uitoefenen? Ben ik slachtoffer van de omstandigheden?

Met beide benen stevig op de grond

 

Met behulp van regressie- en reïncarnatietherapie krijg je antwoorden op deze vragen. Meer nog: ben je in staat om je lot in eigen handen te nemen. Je handen weer stevig aan het stuur te krijgen, met beide benen stevig op de grond te staan, en ongewenste invloeden definitief op te ruimen.

 

 

 

Een greep uit het scala aan problemen, waar regressie- en reïncarnatietherapie met veel succes en een hoge mate van cliënt-tevredenheid wordt toegepast:

● Faalangst, schuldgevoelens en schaamte; angst- en paniekaanvallen,
● Sociale fobieën, hoogtevrees, smetvrees, waterangst enz,
● Gevoelens van schuld en tekortschieten,
● Gevoelens van depressie en leegte; er niet bij horen, eenzaamheid,
● Rouwververking en verwerking van verlieservaringen,
● Relatie- en sexuele problemen,
● Nasleep van traumatische ervaringen, inclusief ongelukken, sexueel misbruik, lichamelijk geweld of chirurgische ingrepen,
● Lichamelijke klachten zoals chronische ziektes, obesitas, anorexia, fybromialgie, spijsverteringsklachten. Ook rug- en nekpijnen,
● Allergieën,
● Slaapstoornissen en concentratieproblemen; nachtmerries,
● Impulsief gedrag en stemmingsstoornissen; obsessieve dwangneurose, controledwang en perfectionisme,
● Gevolgen van zware werkdruk, burn-out,
● PTSS of Post-traumatische stress-stoornis,
● Overlevende van een baarmoedertweeling (vanishing twin syndrom: ‘Ik was vroeger met zijn tweeën’),
● Vergeving.

  

Ontdek je vorige levens

 

Veel mensen geloven in reïncarnatie, het opnieuw geboren worden in een lichaam. De ideeën over wedergeboorte en zielsverhuizing worden niet alleen gevoed door religieuze en culturele denkbeelden, maar ook door ervaringen van doodgewone mensen. Hoe kom jij erachter wie of wat je vroeger was?

Geloof in reïncarnatie komt al duizenden jaren over de hele wereld voor. Zo is het gemeengoed in oosterse religies, zoals het boeddhisme en het Hindoeïsme. Maar ook buiten Azië spelen reïncarnatiegedachten een rol, bijvoorbeeld bij stammen in West-Afrika, Eskimo's en indianen volkeren in Mexico.

''Ineens Was Jarenlange Onverklaarbare Vermoeidheid Verklaarbaar''

Heb je last van onverklaarbare vermoeidheid, voel je je onverklaarbaar snel geraakt door bepaalde gebeurtenissen of mensen in je leven die energie slurpen?

Je kunt meer inzicht leren verkrijgen in deze klachten en meer in het Nu leven, zodat je meer energie ervaart.

Inzicht in de oorzaak van je klachten

Je klachten kunnen wellicht fysieke, emotionele en/of mentale oorzaken hebben. 

Vanuit een holistische visie is alles energie en willen je klachten je wat vertellen. Vaak spelen er (onbewuste) beperkende gedachten die energie vreten en moe maken. Door deze gedachten grondig te onderzoeken, kun je blokkades overwinnen.

Vorige levens ontdekken

Het kan zijn dat je beperkende gedachten hebt die energie ‘vreten’, zijn ontstaan in andere tijden zoals vorige levens. Vaak heeft een mens meerdere vorige levens heeft gehad van diverse ‘soorten’, zoals levens als ‘dader’, ‘slachtoffer’ en levens waar iemand mee talenten heeft gewerkt. Soms zijn vorige levens nog niet goed ‘afgerond’, waardoor je nu te maken kunt hebben met situaties en gedachten die je toen hebben gediend, maar die in dit leven niet meer nodig zijn.

  • Heb je wel eens een gevoel van een deja vu of herkenning bij bepaalde..
    *Mensen, heb je wel eens spontaan het gevoel dat je iemand ‘veel langer’ kent of ‘herkent’?
    *Spullen of kleding, bijvoorbeeld op een rommelmarkt?
    *Voel jij je aangetrokken tot bepaalde landen of talen, bijvoorbeeld als je hierover leest of TV kijkt?
    of krijg je bij sommige mensen, spullen of tijden onverklaarbare emoties zoals boosheid of verdriet?
  • Of heb je wel eens flarden van vorige levens waargenomen in dromen, of droom je steeds over onverklaarbare andere tijden of landen?