Welkom » hypnose » virtuele maagband

Virtuele Maagband

 
 
Met een ‘echte’ operatieve maagband moet u zich bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (complicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de virtuele maagband hebt u alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen!
 

Eén van de grootste problemen bij mensen met overgewicht is dat zij hun maag ‘getraind’ en opgerekt hebben. Hierdoor eten we meer dan fysiek noodzakelijk is, waardoor overtollige energie in de vorm van lichaamsvet opgeslagen wordt.

Eén van de stappen die we kunnen zetten om sneller een vol gevoel te krijgen is de maag te laten verkleinen. Dit is echter een risicovolle medische ingreep, die alleen maar uitgevoerd wordt bij zeer ernstig overgewicht en als je een BMI hebt hoger dan 40. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten gehad en de periode dat je moet herstellen.

En uiteindelijk draait dit alles om gevoel. Het gevoel honger te hebben, het gevoel vol te zitten, het gevoel niet meer verder te willen eten, een futloos gevoel, enzovoort.

Als er één ding is waar we met hypnose invloed op kunnen uitoefenen is het gevoel. In plaats van een fysieke medische ingreep te laten doen, met alle risico’s van dien, kun je er ook voor kiezen een virtuele maagband te laten plaatsen.

 
Hypnosecentrum Geldrop biedt nu het uitgebreide programma voor de Virtuele Maagband aan. Het helpt u om moeiteloos af te vallen. U hoeft er niet over na te denken. Uw onderbewustzijn wordt geprogrammeerd om te geloven dat er een maagband is geplaatst. U zult minder eten, gezonder eten, en leren omgaan met de emoties die u vasthielden in de patronen en gewoontes van te veel eten.
 
 
Dit programma is in Engeland ontwikkeld door Sheila Granger. Zij is een van de pioniers van de Virtuele Maagband en heeft klinische onderzoeken verricht in ziekenhuizen met net zulk goed resultaat als de operatieve procedure. Het slagingspercentage is tot wel 95% In Engeland heeft de officiële Britse gezondheidszorg deze methode toegevoegd aan hun systeem. Wij hebben het programma versterkt met de technieken om ook de emoties en sabotages te verwijderen.
 
 
Wat doet het?
 
Voordat u de Virtuele Maagband (denkbeeldige maagband) krijgt, is uw maag ongeveer de grootte van een meloen. Het kan uitrekken tot een zeer grote meloen wanneer u veel eet. Als uw maag vol is, hebt u een vol gevoel. Als u te veel eet, kunt u een opgeblazen gevoel hebben en uw maag kan pijnlijk voelen.
 
Grootte van de maag verkleinen
 
Een maagband past als een elastiek om het bovenste deel van uw maag en creëert een klein zakje. Dit zakje heeft de grootte van een grote golfbal of tennisbal. Wanneer u eet vult dit zakje zich en u voelt dat u vol zit. Uw maag geeft het signaal aan uw hersenen ‘VOL’. Dit gebeurde uiteraard ook zonder maagband, maar voorheen vulde u uw hele maag en nu slechts dat kleine zakje. Het ‘VOL’ signaal is het teken te stoppen met eten. Met de virtuele maagband kunt u simpelweg niet even veel meer eten, u zult u sneller vol voelen.
 
 
 
 

Wat je met deze sessie kunt verwachten is dat je gemiddeld 1 tot 3 pond per week gaat afvallen. Dat lijkt misschien weinig, maar het is wel de meest gezonde manier om blijvend van dat overgewicht af te komen, want elk pondje dat eraf is blijft weg en je hoeft er geen dieet voor te volgen.

 

Voordelen van afvallen met hypnose:

Het is 100% natuurlijk, veilig en gezondHet effect is blijvendJe volgt GEEN dieetJe hebt GEEN hongergevoelJe krijgt méér energieEr is GEEN jojo-effectJe past weer in die mooie kleinere matenJe krijgt een betere en gezondere uitstralingElke kilo die eraf is blijft er afJe kunt weer veel meer doen, zonder dat die buik in de weg zitDe gezondheidsrisico’s van overgewicht zoals hart-en vaatziekten, diabetes en veel meer nemen drastisch af.

 

Waarschuwing!

En het ergste dat met een Virtuele Maagband kan gebeuren is dat je je huidige garderobe weg kunt doen, omdat je je nieuwe slanke figuur blijvend behoudt. Afvallen met hypnose heeft een permanent en dus blijvend effect. Het jojo-effect bestaat niet en elke kilo die eraf is blijft er ook af.