Welkom » hypnose » Hypnose aan huis.
 
 

Verander je leven met hypnose!

 

 

Je hebt het vast vaker gehoord: verandering begint bij jezelf! En dat klopt! Wil je iets veranderen aan jezelf, neem dan nu deze kleine stap en ervaar een GROOT verschil bij jezelf!

Als innovatief bedrijf luisteren we graag naar onze cliënten.

Als je op een grotere afstand woont is het vaak een belemmering om net naar die hypnotiseur te gaan die je zo aanspreekt.

 

Digitale mp3 hypnose sessie op naam.

Natuurlijk kun je een of andere zelfhypnose sessie via internet kopen maar deze sessie zijn veelal algemeen van opzet zodat het vaak oppervlakkig blijft en niet op jou probleem is toegesneden of bruikbaar is.

Wij maken daarom naast gewone zelfhypnose audio programma's ook gepersonaliseerde hypnose sessies op maat. U stuurt ons een email met daarin de klachten en wij maken een hypnose sessie op maat die wij naar u email adres sturen door middel van wetransfer. U kunt de sessie dan zo vaak luisteren als u wilt hetgeen bijdraagt tot een betere verwerking door uw onderbewustzijn.

Wij garanderen je, dat je je heerlijk voelt en resultaat ondervindt nadat je een van onze digitale hypnosesessies gebruikt hebt. Je kunt ze op je computer beluisteren, op een CD branden of kopiëren naar je MP3 speler, telefoon of ander apparaat dat MP3’s afspeelt. Al onze digitale hypnose sessies zijn met veel toewijding gemaakt door een internationaal gecertificeerd professionele hypnotherapeut en hypnose coach en worden ondersteunt door binaurale beat met isogrone tonen.