Welkom » hypnose » gewichtsverlies

Gewichtsverlies.

Heb je problemen met je gewicht omdat je te licht of te zwaar bent? Hypnose kan je onder andere helpen de benodgde motivatie en vastberadenheid te verschaffen die je nodig hebt om af je lichaamsgewichtdoelen daadwerkelijk te bereiken. Het helpt je te kunnen ontsnappen aan de vele verschillende vallen waarin je kunt lopen als je gewicht wilt verliezen. Hypnose helpt je van binnenuit weer op het juiste slanke spoor te komen.

Hypnose om af te vallen is de perfecte manier om het onderbewustzijn opnieuw te leren waar hongergevoel precies vandaan komt en het geeft je eenvoudig de kracht om verkeerd eten te laten staan. Via de innerlijke programmering kunnen we met hypnose ook zaken als met metabolisme beïnvloeden waardoor de vetverbrandingssnelheid omhoog geschroefd wordt.

Wanneer je duurzaam slank wilt worden is een dieet één van de slechtste keuzes die je kunt maken, tenzij je jezelf levenslang op dieet wilt zetten. Een dieet volgen is namelijk een gegarandeerde manier om snel daarna kennis te maken met het zogenaamde jojo-effect. Dit effect zorgt ervoor dat het lichaam na het dieet weer snel zwaarder wordt, meestal zwaarder dan voor het dieet.

Onze sessie helpen je van binnenuit het overgewicht aan te pakken op een manier die blijvend is. Afvallen op deze manier gaat vele malen sneller dan men meestal verwacht en de veranderingen zijn blijvend.

Hoe komt het dat hypnotherapie veel effectiever is om blijvend slank te worden als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een dieet?

Overgewicht kun je het beste zien als een probleem dat letterlijk en figuurlijk op verschillende manieren aan je lichaam vastzit. Het eenvoudig volgen van een dieet zorgt er alleen maar voor dat je minder brandstof binnenkrijgt dan wat het onderbewustzijn nodig denkt te hebben. Het gevolg is dat ditzelfde onderbewustzijn de vetverbranding af gaat remmen om zuiniger aan te doen met de brandstof die nog wel binnenkomt. Met hypnose werkt het juist andersom. We verbreken de patronen en gewoonten die tot overgewicht geleid hebben, herprogrammeren het hongergevoel en het ideale lichaamsgewicht.

Door deze psychologische aanpak te volgen, pakken we ook de verborgen patronen aan die ertoe leiden dat we teveel of verkeerd voedsel eten. Deze patronen liggen diep verscholen in het onderbewustzijn en zodra ze ontdekt en verwijderd zijn, vervalt onmiddellijk de ‘verkeerde trek’.

Daarom is hypnotherapie bij het afslanken zoveel effectiever dan welke andere afslankmethode dan ook. Je krijgt de controle terug over je lichaam waardoor het op gewicht komen en blijven eenvoudig en simpel wordt.