Welkom » hypnose

WAT IS HYPNOSE?

 

Met hypnose kunnen wij u laten zien wie u werkelijk bent en vooral waar u toe in staat bent. Echte hypnose is de meest sterke tool die je van jezelf al hebt: de innerlijke kracht om dingen te bereiken die je werkelijk nooit voor mogelijk hield.  Echte hypnose gaat direct naar de oplossing om het probleem zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen. Het is volgens  mijn cliënten een  mooie en ingrijpende ervaring met directe vaak verbluffende resultaten.

Het medische model staat hoog in het vaandel in onze westerse wetenschappelijke cultuur. Wanneer iemand bijvoorbeeld pijn heeft worden deze symptomen behandeld met medicijnen. De pijnsymptomen worden onderdrukt om het lijden te verzachten.  Bij hypnose wordt de veroorzaker en daarmee de gevoelens c.q. emoties aangepakt. 

Men wordt als het ware ge-“reset”. Het probleem wordt opgelost door de oorzaak op te sporen, hetgeen leidt tot voor langdurende resultaten zonder bijwerkingen. De cliënt die hypnose ondergaat werkt puur vanuit eigen kracht met het potentieel van wie hij/zij werkelijk is, omdat tijdens de hypnose het onderbewustzijn wordt aangesproken. 

Dit onderbewustzijn heeft immense mogelijkheden en suggesties die door de behandelaar worden ingegeven worden als het ware in het onderbewustzijn gegraveerd. De vorm van directe hypnose die ik beoefen wordt ook wel het medicijn van de toekomst genoemd. Daarmee is in de meeste gevallen je zoektocht naar heling voorbij en kunnen de volgende minuten je leven VOOR ALTIJD veranderen.  

Klinkt dat te mooi om waar te zijn?  Kijk dan snel bij mijn persoonlijke recensies  en overtuig jezelf.

 

WAT KAN ER MET HYPNOSE?

“De nieuwste hypnose methodieken hebben een bijna ongelooflijke deur geopend voor snelle genezing, op elk gebied!”

Een veelgestelde vraag: is dan alles mogelijk met hypnose?
Simpel antwoord: Indien het technisch mogelijk is, dan een volmondig JA*.

Wanneer is het dan niet technisch mogelijk?
De wetten van de natuur te breken is het uiteraard vanzelfsprekend niet mogelijk, maar voor fysieke klachten is theoretisch alles mogelijk, natuurlijk dient de klant goed voedsel te eten en ontbrekende supplementen en mineralen te nemen, dient zijn omgevingsfactoren gunstig te zijn. Daarnaast is ook de gezondheid van het afweersysteem uiteraard belangrijk. Voor mentale (psychische) klachten zijn sowieso alle benodigdheden altijd al aanwezig!* Dat is immers het gedeelte waar we mee werken, en voor een echte goede hypnotiseur altijd de snelste manier om aanpassingen te realiseren*.

Bij ons kunt u terecht voor zowel directe hypnose als hypnotherapie. Wij werken met volwassenen en kinderen, met zoals gezegd de meest uiteenlopende problemen zoals:

 

 • je af wilt van beperkende gedachten en patronen
 • je elke vorm van zelfsabotage achter je wilt laten
 • je lichamelijk of mentaal bepaalde aspecten wilt genezen
 • je emotioneel wilt groeien
 • je op energetisch niveau healing wilt realiseren
 • je bepaalde aspecten van het verleden van je af wilt schudden
 • je in je eigen kracht wilt gaan staan
 • je weet dat het nu tijd is om voor jezelf te kiezen
 • je klaar bent om je leven te transformeren
 • je een diep gevoel van vertrouwen en verbinding wilt realiseren
 • je positief en optimistisch de toekomst tegemoet wilt gaan
 • je energiek en stralend wilt dealen met het leven van alledag
 • je de touwtjes van jouw leven weer volledig in eigen hand wilt houden
 • Kinder probleempjes: bang in het donker, bedplassen enz.

 

 

 
 

Al meer dan 200 jaar denken mensen na en maken zij ruzie over hypnose. De wetenschap is er na al deze tijd nog steeds niet over uit en is nog steeds niet in staat volledig uit te leggen wat er werkelijk gebeurt tijdens hypnose. We zien wel de positieve resultaten en we weten dat het werkt en wat iemand precies doet onder hypnose, maar het is niet duidelijk hoe het komt dat hij of zij iets doet. Dit is een klein stukje van een nog veel grotere puzzel: hoe werkt het menselijk brein?

Wat is hypnose?

Psychiaters begrijpen de algemene kenmerken van hypnose en ze hebben een redelijk goed idee hoe het werkt. Ook weten zij als geen ander dát het werkt. Het is een geconcentreerde aandacht, gekenmerkt door extreme beïnvloedbaarheid, ontspanning en verhoogde verbeelding. Het is echter iets anders dan slaap, omdat de gehypnotiseerde de hele tijd alert blijft. Hypnose wordt vaak vergeleken met dagdromen, of het gevoel van ‘het verliezen van jezelf’ in een boek of film. Je bent volledig bij bewustzijn, en tegelijkertijd filter je alle ongewenste prikkels van buitenaf (en van binnenuit) weg. Je richt je aandachtig op het onderwerp waar het om gaat en realiseert daarmee fenomenale resultaten.